Als je niet blij bent tijdens Valentijnsdag, ben je niet alleen

Was het leven maar een romantische komedie of reclame. Valentijnsdag is zeker een gelukkige gelegenheid voor velen. Een gelegenheid om een ​​dag door te brengen met iemand speciaal of, voor sommigen, met iemand. Een tijd om meer herinneringen te genereren, je liefde te tonen of je geliefd te voelen. Maar voor anderen is het allesbehalve leuk zelfs als je een relatie hebt. Voor een aantal mensen kan de commercieel aangewezen liefdesdag eigenlijk stress, angst, verdriet en zelfs depressie veroorzaken.

Hier zijn 20 redenen waarom niet iedereen helemaal gelukkig is tijdens Valentijnsdag:

1 - Wordt eraan herinnerd dat je geen relatie hebt: Je bent single.

De meeste andere dagen besef je misschien dat je veel meer bent dan een relatie en dat single zijn veel beter is dan een slechte relatie hebben. Maar op deze dag kan de sociale druk overweldigend zijn. Valentijnsdag is als de samenleving die collectief besluit om politiek incorrect te zijn tegenover singles.

2 - De ander wordt eraan herinnerd dat ze in een relatie zitten.
Je vind je huidige relatie misschien niet zo leuk. Misschien kun je de andere persoon het grootste deel van het jaar vermijden Maar het is moeilijker dit doen op Valentijnsdag. Het zien van andere koppels die gelukkiger lijken kunnen de stress vergroten

3 - Je wordt eraan herinnert dat je probeert in een relatie te zijn met iemand.
Iemand waarmee je altijd probeert samen te zijn.

Nou, onwetendheid en hoop kunnen gelukzaligheid zijn. Valentijnsdag kan het moment van helderheid zijn. Als die persoon tijdens Valentijnsdag met iemand anders is, ziet het er niet al te best uit. Je wordt met de neuzen op de friend zone gedrukt.

4 - Je wordt eraan herinnerd dat jouw partner er niet is: niet alle paren kunnen samen zijn tijdens Valentijnsdag.
Misschien is je jouw partner wel aan de andere kant van de wereld.

5- Je wordt eraan herinnerd dat je kinderen mogelijk in een relatie verkeren:

ja, jouw kinderen kunnen tot op heden oud genoeg zijn, wat afhankelijk van je houding kan variëren van de leeftijd waarop zij op de middelbare school zitten tot de leeftijd waarop zij een auto kunnen huren. Piekeren hierover kan angst veroorzaken over wie ze zijn of waarom ze zo snel zijn opgegroeid.

6 - Je wordt herinnerd aan vroegere relaties:

Valentijnsdag kan een indicatie zijn voor je romantische verleden, waardoor je je fouten steeds weer opnieuw in je gedachten laat afspelen. Het kan vooral moeilijk zijn als een voormalige geliefde is overleden.

7 - Stalkers

Omgekeerd kan Valentijnsdag je favoriete stalkers ertoe aanzetten om opnieuw te verschijnen en hun spelletjes op te voeren, te bellen, sms'en of berichten te sturen of mooie geschenken te sturen die je vervolgens moet uitleggen aan je huidige belangrijke partner of je collega's

8 - Je relatie benadrukken:

Valentijnsdag kan je relatie onder de aandacht brengen en belasten. In plaats van een gelukkige gelegenheid, kan het voelen als een ondervraging. Waar gaat de relatie naartoe? Hou je van mij? Waarom maken we zoveel ruzie? Waarom noemen mijn ouders jou een nietsnut? Wanneer ga je nou eens een fatsoenlijk salaris verdienen? Wanneer gaan we trouwen? Wanneer zullen we in dezelfde stad wonen? Is een vogelspin echt een goed huisdier? Wie is die andere persoon die bij ons in bed ligt?

9 - Babysitter

Een babysitter vinden die op Valentijnsdag gratis is, maar oud genoeg is om een ​​babysitter te zijn: regel nummer één, de babysitter moet ouder zijn dan de kinderen.

10 - Reservering maken

Probeer een reservering te maken in een restaurant dat geen Happy Meals en Big Macs serveert: Valentijnsdag is een zegen voor restaurants. Populaire restaurants worden weken van tevoren volledig gereserveerd, waardoor de niet-planners de keuze hebben uit de 15.00 uur. of middernacht diner. Verwacht ook dat elk gerecht duurder is dan normaal en wordt hernoemd naar liefde of passie.

11 - Je relatie naar een ander niveau brengen:
afhankelijk van waar je bent, kan Valentijnsdag een signaal zijn om je relatie naar een ander niveau te tillen, maar jij en je partner staan ​​misschien niet op dezelfde pagina of zelfs in hetzelfde boek, wat stressvol kan zijn. Dit kan betekenen dat je kinderen probeert te krijgen, de keuken moet opknappen, een huwelijksaanzoek moet doen, voor de eerste keer seks moet hebben, voor de eerste keer moet kussen of de naam van je de ander moet leren kennen.

12- Niet voldoen aan de verwachtingen

Soms kunnen verwachtingen voor Valentijnsdag zo hoog zijn dat je ze gewoon niet kunt bereiken. Als je wekenlang denkt dat je partner flink gaat uitpakken, en aankomt met een kadootjes en heeft gereserveerd bij dat romantische restaurant zou dat in een teleurstelling kunnen uitlopen.

13 - Bloemen kopen

Als Valentijnsdag een zegen is voor restaurants, betekent dit absoluut alles voor bloemisten. Daarom kan het kopen van bloemen meer planning vereisen. En er zijn zoveel keuzes. Welke soorten bloemen? Welk type vaas? Welk type verpakking? Dan moet je de bloemen aflevering plannen zodat deze precies op het juiste moment aankomt: wanneer alle anderen in de buurt zijn en kunnen zien dat de bloemen aankomen. Niet te vroeg en niet te laat.

14 - Een cadeau kopen dat niet alleen maar een gedachte is:

Een cadeau kopen dat niet alleen maar een gedachte is:
ja, het is de gedachte die telt. Probeer eens aan iets te denken en kijk of dat een geschenk is. Het kan stressvol zijn om het juiste cadeau te kopen.

15 - Welke tekst op de kaart?

Proberen iets dramatisch, maar niet afgezaagd op een kaart te schrijven: "Je bent uitstekend", "Goed gedaan ​​vriendin (of vriendje)’, "Veel geluk in het komende jaar" of "Gefeliciteerd met het feit dat ik mijn wederhelft bent "

"Ik zal altijd je Valentijn zijn (tot er iets beters voorbij kom)."

Als je wel bij elkaar blijft, kunnen geen woorden op een kaart niet echt de betekenis van je relatie overbrengen.

16 - Veel te veel eten:
Valentijnsdag kan ongezond zijn. je koopt en ontvangt meestal geen Valentijnsdag rutabaga, boerenkool of komkommers. (Schat, je bent gewoon zo vezelig.) Veel dingen zijn zoet, en vol met vet, suiker en zout. Ongezond voedsel, dit kan ervoor zorgen dat je misselijk wordt..

17 - Faalangst

Lijdend aan faalangst: voor seks Misschien heb je het gevoel dat dit om een ​​of andere reden extra speciaal moet zijn, en je weet wat druk kan doen …

18 - Pas op!

Lijden aan ongelukken: als je wordt afgeleid of onder druk staat, maak je fouten. Wanneer je fouten maakt, kun je jezelf bezeren. Als je jezelf bezeert, kun je zelfs in het ziekenhuis belanden. Kom niet in het ziekenhuis. Wees voorzichtig tijdens Valentijnsdag.

19- Omgaan met het drama en de nasleep:
Valentijn kan een emotionele tijd zijn. Mensen doen allerlei dingen als ze emotioneel zijn. Argumenten, ruzies, misbruik, mislukte voorstellen, seks ongelukken. Al deze kunnen littekens achterlaten, emotioneel, mentaal en fysiek, wat leidt tot meer drama. En break-ups kunnen optreden onmiddellijk voor, tijdens of net na Valentijnsdag.

20 - Uiteindelijk is Valentijnsdag slechts een dag.
Het kan een gelukkig zijn, maar als je er niet gelukkig mee bent, houd de dingen dan in het juiste perspectief. Je bent niet alleen. Als je geen relatie hebt, wanhoop niet. Vergeet niet dat de meeste relaties falen. (Het is altijd goed om jezelf te troosten met de ellende van anderen.) Maar serieus is het veel beter om single te zijn dan in een slechte relatie, en je moet je waarde niet baseren op een relatie. Als je kinderen een relatie hebben, besef dan dat je ze niet kunt beheersen. Als je ze in het algemeen goed opvoedt, zullen ze weten wat ze moeten doen. Als je een relatie hebt, leg dan niet te veel druk op jezelf voor Valentijnsdag. De maatstaf van je relatie moet zijn wat je de andere 364 dagen van het jaar doet. Een dag zou geen relatie moeten bepalen. Als dat zo is, is je relatie waarschijnlijk niet meer waard dan een Subway-sandwich.