Er zijn ruim 270 huisartsen in Den Haag bekend bij Psycholooglijn, voor een verwijzing van de huisarts naar een psycholoog dien je eerst een afspraak te maken. Voor een GZ psycholoog zijn de wachttijden in Den Haag opgelopen tot ruim 6 weken.

Wanneer je direct telefonische hulp wil hebben van een psycholoog uit Den Haag is het mogelijk om te bellen met de Psycholooglijn. Veel voorkomende klachten zijn Depressie, Angst, Stress, Verslaving, Slaapproblemen, Trauma, en PTTS. Straatvrees komt minder vaak voor in Den Haag. Relatieproblemen juist weer wel.

Met ruim 65 psychologen in Den Haag is er altijd wel een psycholoog in de buurt.

Bel 0900-0909090 voor telefonische hulp een psycholoog uit Den Haag. Kosten van dit gesprek zijn €1 per minuut.

Psycholooglijn biedt hulp bij: ADHD, Angst-en paniekaanvallen, Assertiviteit, Autisme ,Bindingsangst, Burn-out, Chronische vermoeidheidssyndroom, Concentratieproblemen, Depressie, Depressie en Neerslachtig, Dwanggedachten en dwanghandelingen, Eetstoornissen, Herfstdepressie, Kraamtranen en babyblues, Lege nest syndroom, Lichaam en psyche, Negatief zelfbeeld, Persoonlijkheidsproblemen, PTSS, Postnatale depressie Relatieproblemen, Rouw en verliesverwerking, Sexting, Seksuele problemen, Slaapproblemen, Straatvrees, Verslavingsproblematiek, Zingevingsproblemen

Spoedeisende Psychiatrie Parnassia Groep

Monsterseweg 93

2553 RJ Den Haag

Bel: 088-3571020

Psycholooglijn.nl

De beschikbare psychologen staan online.

Voor telefonische hulp is het niet nodig dat de psycholoog uit Den Haag komt. Veel belangrijker is dat je een klik hebt met de psycholoog, zodat er een vertrouwensband ontstaat. Dit is belangrijk voor het behandeltraject.

Het kennismakingsgesprek

Wanneer je belt met Psycholooglijn krijg je direct een psycholoog aan de lijn.

Er volgt een kort kennismakingsgesprek, waarbij jezelf bepaald of jullie verder het behandeltraject ingaan.Dit gesprek heeft als doel om samen te kijken of de psycholoog iets voor je kan betekenen.

Samen stellen jullie een hulpvraag op, en stel je een doel. Wat wil je bereiken?

Coaching en Therapie kunnen jou helpen met uiteenlopende klachten, zowel emotioneel, psychisch als lichamelijk. Maak van te voren een keuze van psycholoog die jouw klacht behandelt. Zodra de psycholoog een beeld heeft van jouw verhaal, zoals met welke vragen jij zit en welke doelen je stelt. Zal hij zijn werkwijze toelichten, en zich voorstellen als persoon. Als het goed voelt vervolgen jullie de therapie. Vanaf nu starten jullie de sessie.

Een kennismakingsgesprek telefonisch duurt vaak een stuk korter (30 minuten) terwijl een afspraak bij de psychologenpraktijk vaak even lang duurt als een gewone sessie (gemiddeld 1u of 1u30) Een telefonische sessie is ook veel intensiever. Het is makkelijker om tot de kern te komen.

Lees verder de behandelplan en de werking

Huisartsenpost Den Haag

Bel: 070-3469669

Huisartsenpost HagaZiekenhuis, locatie Leyweg

Charlotte Jacobslaan 10

2545 AB Den Haag

HMC Bronovo

Bronovolaan 5

2597 AX Den Haag

HMC Westeinde

Lijnbaan 32

2512 VA Den Haag

Bereikbaarheid

Maandag t/m Donderdag

17.00 – 08.00 uur

Weekend

Vrijdagmiddag 17.00 uur tot

maandagochtend 08.00 uur

Feestdagen

Vanaf 17.00 uur de dag ervoor tot 08.00

uur de dag erna

Crisislijn

Als je aan zelfmoord denkt, kun je daar met onze deskundige vrijwilligers over praten via de telefoon of chat. Anoniem en vertrouwelijk. Het kan helpen om je gedachten te delen en je gepieker even te onderbreken. Je hoeft slechts je (zelfverzonnen) naam op te geven. Verder vragen we geen informatie van je. Bel dan 113 of bezoek www.113.nl